Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤούμπα: Συνελήφθη νεαρός για εκτόξευση αντικειμένων κατά των αστυνομικών την ώρα της...

Τούμπα: Συνελήφθη νεαρός για εκτόξευση αντικειμένων κατά των αστυνομικών την ώρα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Στην σύλληψη ενός νεαρού ο οποίος εντοπίστηκε να εκτοξεύει πέτρες και αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία στο γήπεδο της Τούμπας προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα της SL1 ο νεαρός πέταξε αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης, σε σημείο προελέγχου. Στην συνέχεια εντοπίστηκε κ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας–Τριανδρίας σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και της νομοθεσίας, σχετικά με τη μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Παράλληλα οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην σύλληψη της 56χρονης μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η σε βάρος του νεαρού σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα