Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤούμπα: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο γιό του

Τούμπα: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο γιό του

- Advertisement -

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος άφησε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 82χρονος έφερε χτυπήματα σε δύο διαφορετικά σημεία του κεφαλιού του από θλων όργανο. Ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα. Είχε προηγηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για βαριά σωματική βλάβη, ενώ με την τελευταία εξέλιξη, η κατηγορία αναμένεται να γίνει βαρύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος γιος του συνελήφθη μετά την κατάθεση του γιατρού που περιέθαλψε τον ηλικιωμένο. Συγκεκριμένα, ο 82χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο, συνοδεία της συζύγου του και ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του τον χτύπησε. Ωστόσο, τόσο ο 82χρονος όσο και η σύζυγός του δεν επιθυμούσαν να ειδοποιηθεί η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μάλιστα κατέθεσε πως ο 82χρονος έπεσε και χτύπησε από μόνος του, γλιστρώντας στην μπανιέρα.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα