Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤους ''τσάκωσαν'' να κλέβουν κάγκελα πάρκου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Τους ”τσάκωσαν” να κλέβουν κάγκελα πάρκου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Οργανωμένη απόπειρα κλοπής στην περιοχή  Δενδροποτάμου, καταγγέλλει ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει, ότι άγνωστα άτομα αποξήλωσαν πολλά μέτρα βαριά μεταλλικά κάγκελα από περίφραξη δημοτικού πάρκου, από τα οποία άλλα μεν μετέφεραν σε άλλο χώρο και άλλα δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν, λόγω της διέλευσης, κατά της ώρας κλοπής, της αστυνομίας.  Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας κι εξαφανίσθηκαν εντός του οικισμού.

”Χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών αλλά και την ευσυνειδησία τους αποτράπηκε η ολική αποξήλωση αλλά και η ματαίωση της κλοπής των κιγκλιδωμάτων πού είχαν αποξηλωθεί.  Η υπηρεσία του δήμου βρέθηκε επί τόπου αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε από την αστυνομία και περισυνέλλεξε όλα τα κάγκελα τα οποία είχαν αποξηλωθεί. Την ίδια ημέρα ( Σάββατο 9/1/21) ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και κίνησης κ. Γεώργιος Κουσίδης κατ’ εντολή του δημάρχου, κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται”, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα