Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤουρνουά τένις για καλό σκοπό στο δήμο Ωραιοκάστρου

Τουρνουά τένις για καλό σκοπό στο δήμο Ωραιοκάστρου

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φιλανθρωπικά σωματεία

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και το Γραφείο Αθλητισμού, σε συνεργασία με τους συλλόγους αντισφαίρισης που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του, διοργανώνει τουρνουά, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε φιλανθρωπικά σωματεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το τουρνουά τένις το θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 09.00 έως τις 15.00, στα γήπεδα τένις στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Η δράση υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και φέτος συμμετέχουν οι σύλλογοι «Grand slammers team academy», «ΑΝΤΑΙΟΣ και «Team Club Queen Ωραιόκαστρο».

Οι θεατές και όσοι συμμετάσχουν στη δράση θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να δοθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε να διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτους πολίτες ενόψει των Χριστουγέννων. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα γίνει την επόμενη ημέρα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

«Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη δράση, να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των παικτών του τένις και όσοι επιθυμούν να ενισχύουν τα φιλανθρωπικά σωματεία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προσφέροντας τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Πανούσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα