Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤα ‘μαζεύει’’ μετά τον σάλο ο δήμος Θεσσαλονίκης για τις υπεύθυνες δηλώσεις

Τα ‘μαζεύει’’ μετά τον σάλο ο δήμος Θεσσαλονίκης για τις υπεύθυνες δηλώσεις

Η αντιδήμαρχος δεν διάβασε την δήλωση πριν σταλεί στους μαθητές;

 

 

Αυτό είναι το ερώτημα που ανακύπτει από την δήλωση της αντιδημάρχου παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης Δήμητρας Ακριτίδου για τις υπεύθυνες δηλώσεις που έπρεπε να υπογράψουν γονείς που ήθελαν τα παιδιά τους να λαμβάνουν δωρεάν κολατσιό στο σχολείο.

 

Διαβάστε το σχετικό θέμα του seleo Αυτή είναι η ντροπιαστική δήλωση που ζητά ο δ. Θεσσαλονίκης για να δώσει δωρεάν κολατσιό σε μαθητές

 

Με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε με τις υπεύθυνες δηλώσεις σχετικά με το πρόγραμμα παροχής πρωινού σε μαθητές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Αμέσως μετά την ενημέρωσή μου για το κείμενο – υπεύθυνη δήλωση που εστάλη στα σχολεία για τη συμμετοχή μαθητών στο πρόγραμμα πρωινού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ζήτησα την άμεση ανάκλησή του και την ορθή επανάληψη αυτού. Μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι η βοήθεια των ευπαθών ομάδων, τις οποίες επιθυμεί να προστατεύει. Σημειώνεται δε ότι οι υπεύθυνες δηλώσεις και τα στοιχεία των μαθητών συγκεντρώνονται και παραμένουν με ευθύνη του Διευθυντή/ντριας στο σχολείο και στον Δήμο αποστέλλεται μόνον ο αριθμός των ωφελούμενων μαθητών/τριών».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα