Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣύλληψη δύο νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

Σύλληψη δύο νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

Στην σύλληψη δύο νεαρών ανδρών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Μαρτίου, αστυνομικοί της  Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών.

Συγκεκριμένα έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκαν δύο νεαροί άνδρες ηλικίας 20 και 21 χρόνων αντίστοιχα και κατόπιν ερευνών στα σπίτια τους, σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δέκα συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 63,2 γραμμαρίων, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.480 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα στο ένα από τα δύο σπίτια εντοπίστηκαν πέντε φυτά κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους, ενώ κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ενός από τους συλληφθέντες. Οι δύο νεαροί συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα