Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣΥΡΙΖΑ: Σε «οριστικό θάνατο» η αγορά λιανικής της Θεσσαλονίκης

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «οριστικό θάνατο» η αγορά λιανικής της Θεσσαλονίκης

Τη θέση του ότι «η ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 5/4 οδηγεί σε οριστικό θάνατο την αγορά της», διατυπώνει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Τονίζει ότι το «σκοτσέζικο ντους» στο οποίο υποβάλλονται επαγγελματίες έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι θα έχει «τραγικά αποτελέσματα» και σημειώνει ότι «οι άνθρωποι αυτοί όλη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού περί ανοίγματος της αγοράς, ετοίμαζαν τα καταστήματά τους και προμηθεύτηκαν το απαραίτητο εμπόρευμα. Ταυτόχρονα σταμάτησαν τις αναστολές συμβάσεων εργασίας για τους εργαζομένους τους με την προοπτική της επαναλειτουργίας της αγοράς».

Στο πλαίσιο αυτό και μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, «απαιτεί», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, από κυβερνητικούς βουλευτές και αυτοδιοικητικούς άρχοντες της ΝΔ, «να πάρουν θέση και να πιέσουν την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση της αγοράς και τη σωτηρία των επαγγελματιών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα