Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣυνεχίζονται οι αιτήσεις για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης  σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα υπάρξει παράταση για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο για το 2021.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων θα συνεχιστεί από Δευτέρα 07/06/2021 έως και Δευτέρα 14/06/2021 και ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες με καθορισμένα ραντεβού, στο χώρο που λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο, στην οδό Βενιζέλου (στο Πρώην Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου – πλησίον της εκκλησίας Αναστάσεως του Κυρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις ένταξης αυτοπροσώπως ή από το νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό άτομο, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για όσους πολίτες επιθυμούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους με ηλεκτρονικό τρόπο στο email του Κοινωνικού Φαρμακείου που αναγράφεται παρακάτω, πάντα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για διασφάλιση και προγραμματισμό ατομικού ραντεβού.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ώρες  τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κοινού στις 13.00 με 15.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες στο τηλέφωνο 2310 725-326 ή στο email : farmakeio@ampelokipimenemeni.gr .

Δείτε και εδώ:

https://www.ampelokipi-menemeni.gr/gia-paratasi-ton-aitiseon-gia-to-koinoniko-farmakeio-tou-dimou-abelokipon-menemenis/

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα