Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣυνεργάτες του Ζέρβα κάνουν αντιπολίτευση στον... Μητσοτάκη!

Συνεργάτες του Ζέρβα κάνουν αντιπολίτευση στον… Μητσοτάκη!

«Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν» είναι μια φράση που θα ταίριαζε κατά κάποιον τρόπο σε αυτό που παρατηρείται στην διοίκηση Ζέρβα και αν μη τι άλλο είναι οξύμωρο.

Από την μια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις με την κυβέρνηση, μάλιστα ας θυμηθούμε ότι είχε δώσει ακόμη και το παρόν στο Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα στις 6 Μαΐου, επευφημεί το έργο που παράγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (κάτι που ούτως ή άλλως αναγνωρίζουν άπαντες ) και σε κάθε εμφάνιση του πρωθυπουργού στην πόλη κάπου – κάπως ο κ. Ζέρβας βρίσκεται σε κάποιο πλάνο ή φωτογραφία, γράφει η εφημερίδα Karfitsa.

Αν μη τι άλλο η στάση που κρατάει ο δήμαρχος δείχνει μια ξεκάθαρη στήριξη προς τον πρωθυπουργό.

Από την άλλη όμως κάποιοι συνεργάτες του ασκούν θα λέγαμε… αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media ασκούν κριτική στο κυβερνητικό έργο, άλλοτε στο επιτελείο και άλλοτε στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνεργάτες του κ. Ζέρβα δηλώνουν την πολιτική τους κλίση σε άλλα κόμματα και όχι της ΝΔ και προφανώς από εκεί πηγάζει και ο αντιπολιτευτικός τους οίστρος. Παρ΄όλα αυτά μια σύγχυση θα λέγαμε δημιουργείται…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα