Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις σε καφέ της Θεσσαλονίκης - Πραγματοποίησε πέντε ληστείες...

Συνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις σε καφέ της Θεσσαλονίκης – Πραγματοποίησε πέντε ληστείες μέσα σε μία βδομάδα

Στην σύλληψη ενός 42χρονος οδηγήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, ο οποίος στο διάστημα από τις 6 μέχρι και τις 12 Αυγούστου είχε προβεί σε πέντε ένοπλες ληστείες σε βάρος καταστήματα καφέ της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος αφαίρεσε συνολικά 3.500 ευρώ από τις πέντε ληστείες που πραγματοποίησε, ενώ η δράση του 42χρονου σταμάτησε όταν περιπολούντες αστυνομικοί σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον συλλάβουν τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο μετά από την 5η και τελευταία ληστεία που είχε κάνει σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 714 ευρώ και πακέτα τσιγάρα που μόλις είχε κλέψει, καθώς και ένα ψεύτικο όπλο που κρατούσε κατά την ληστεία.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το reportazdromou.gr, διακρίνεται ο δράστης την στιγμή ένοπλη ληστείας που πραγματοποίησε στις 7 Αυγούστου σε καφέ της Τούμπας αποσπώντας 1.600 ευρώ. Επιπλέον στις 6 Αυγούστου 42χρονος από κοινού με 41χρονο συνεργό του, που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πραγματοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ληστείες σε καταστήματα ψιλικών και καφέ στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στο κέντρο της πόλης, αντίστοιχα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή:reportazdromou.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα