Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣυνάντηση πωλητών λαϊκής με Χουρδάκη - Τι συζητήθηκε

Συνάντηση πωλητών λαϊκής με Χουρδάκη – Τι συζητήθηκε

Με τον ανεξάρτητο βουλευτή Α΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης Μιχάλη Χουρδάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής,

Στη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν, εκ μέρους του προέδρου της ομοσπονδίας, όλα τα προβλήματα που αφορούν τις λαϊκές αγορές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Δερετζής το φορολογικό νομοσχέδιο έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες πωλητές του κλάδου. Και όπως τόνισε, αν δεν δοθεί άμεσα λύση, τότε το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν άσχημες εξελίξεις στον χώρο των λαϊκών αγορών.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της αδειοδότησης εκ νέου των παραγωγών για συμμετοχή τους στις λαϊκές αγορές. Μία κίνηση που αποτελεί μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

 « Θα προχωρήσω σε κατάθεση ερώτησης προς την κυβέρνηση για αυτό το μείζον ζήτημα και θα είμαι κοντά στον κλάδο προκειμένου να συνεχίσει να φέρνει στο πιάτο των πολιτών αδιαμεσολάβητα υψηλής ποιότητας προϊόντα», τόνισε ο κ. Χουρδάκης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα