Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στελέχη της Νίκης - Ζήτησαν αυξημένη επαγρύπνηση για...

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στελέχη της Νίκης – Ζήτησαν αυξημένη επαγρύπνηση για τυχόν προσβολή θρησκευτικών συμβόλων στο Europride

- Advertisement -

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν στελέχη της Νίκης προκειμένου να συναντηθούν με την φυσική ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, ζητώντας αυξημένη επαγρύπνηση για φαινόμενα προσβολής  θρησκευτικών συμβόλων κατά την διάρκεια του Europride.

Συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, στελέχη, μεταξύ των οποίων ο κ. Ηλίας Τσιμπιδάρος και ο κ. Κώστας Καρατσομπάνης, καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νίκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους επισήμαναν την ανάγκη η εν λόγω συγκέντρωση να διεξαχθεί χωρίς να υπάρξει προσβολή της της δημόσιας αιδούς και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής, κ. Νίκος Παπαδόπουλος επισήμανε τα ακόλουθα “Επειδή γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων για την πόλη του Αγίου Δημητρίου, την πόλη της Θεσσαλονίκης, για την παρέλαση του Europride, και επειδή έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων ετών, όπου γίνανε φοβερά πράγματα όπως προσβολή της δημόσιας αιδούς, από άτομα που συμμετείχαν σε αυτές παρελάσεις, προσβολή των θρησκευτικών αλλά και εθνικών συμβόλων για αυτό ήρθαμε να επισημάνουμε στην Γενική αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι υπάρχουν στην πόλη ενεργοί πολίτες που δεν θέλουν τέτοια πράγματα στην πόλη. Ας κάνουν ότι είναι να κάνουν χωρίς να θίγεται το κοινό αίσθημα γιατί θεωρούμε αδιανόητο 9 ημέρες να αποκλειστεί το κέντρο της πόλης και να βλέπουν τα παιδιά και οι γονείς εικόνες που προσβάλλουν το δημόσια αιδώ”.

Παράλληλα κλιμάκιο στελεχών του δημοκρατικού πατριωτικού κινήματος Νίκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιουνίου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από τον εκπρόσωπο τύπου κ Δήμο Θανάσουλα, μέλη του Βουλευτηρίου, τον κ. Πέτρο Παπαγεωργίου ,την κα Γεωργία Τζέμη , πολιτευτές του κινήματος και οικογενειών, προκειμένου να υποβάλει υπόμνημα διαμαρτυρίας, αναφορικά με την οργάνωση του EuroPride 2024 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης υπήρξε και συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιο Αγγελούδη όπου και του κατέθεσαν το υπόμνημα διαμαρτυρίας. ενώ του εξέθεσαν και τις ανησυχίες για παρόμοιες πράξεις, σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα