Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτη Θεσσαλονίκη σήμερα Κ. Μητσοτάκης και Κ. Σακελλαροπούλου

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Κ. Μητσοτάκης και Κ. Σακελλαροπούλου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί, σήμερα Τρίτη, την Πέλλα και την Έδεσσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Πέλλας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων.

Στις 12:30 ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Διοικητήριο στην Έδεσσα.

Στις 18:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην τελετή απονομής του Ευρωπαϊκού Βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», στη Θεσσαλονίκη. Για τον ίδιο λόγο στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα, Σακελλαροπούλου.

Bραβείο “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ” στον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim

Το τρίτο βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» εστιάζει στην Τέχνη και βραβεύει τον κορυφαίο Πιανίστα και Μαέστρο Daniel Barenboim, μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της διεθνούς μουσικής σκηνής, που έχει διακριθεί όχι μόνο για το μουσικό του έργο, αλλά και για τις πρωτοβουλίες του σε θέματα ειρήνευσης και κατανόησης των λαών. Η Τελετή Απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη στο μνημείο της Ροτόντας, ένα σύμβολο της πολυπολιτισμικότητας και της διασταύρωσης των λαών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα