Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτη Θεσσαλονίκη αύριο η Σοφία Σακοράφα

Στη Θεσσαλονίκη αύριο η Σοφία Σακοράφα

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, θα ταξιδέψει αύριο Παρασκευή (10/12) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει σειρά επαφών με φορείς της πόλης, αλλά και ανθρώπους της οικογένειας του στίβου.

Το πρόγραμμα της κ. Σακοράφα θα ξεκινήσει το πρωί, με τη θεσμική συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τον οποίο θα βάλουν τις βάσεις συνεργασίας για μελλοντικές κοινές δράσεις, με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού της πόλης.

Λίγο αργότερα η κ. Σακοράφα θα συναντήσει την αντιπεριφερειάρχη και συναθλήτριά της, Βούλα Πατουλίδου, ώστε να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές τους στον αθλητισμό και φυσικά να κουβεντιάσουν για το σήμερα του ελληνικού στίβου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η κ. Σακοράφα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να μιλήσει με τους εκπροσώπους των σωματείων, τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς προπονητές, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας για την επόμενη χρονιά και φυσικά θα ακούσει και θα καταγράψει προβλήματα που υπάρχουν στην Β. Ελλάδα. Νωρίτερα, η Σοφία Σακοράφα θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν ακόμη ο σύμβουλος Διοίκησης, Λάμπρος Παπακώστας, ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, ο γενικός διευθυντής, Σωτήρης Κυρανάκος, και ο συντονιστής ρίψεων, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα