Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτάση εργασίας αύριο από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ - Ποιες ώρες

Στάση εργασίας αύριο από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ – Ποιες ώρες

Στάση εργασίας, τις ώρες 09:00 έως 14:00, θα κάνει αύριο, το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε την ανακοίνωση:

“Σε μια περίοδο αλλεπάλληλων μειώσεων που έχουμε υποστεί, σε μια περίοδο που κι εμείς όπως όλη η χώρα πιέζεται ασφυκτικά από αλλεπάλληλα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που οδηγούν σε ασφυξία και οικονομικό στραγγαλισμό χιλιάδες εργαζόμενους φέρνοντάς μας ακόμη και κάτω από τα όρια της φτωχοποίησης, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο εμπαιγμός και κοροϊδία από Διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ. και συναρμόδια Υπουργεία προς τους εργαζόμενους.

Μήνες τώρα με προφάσεις και προσκόμματα καθυστερούν την συμφωνημένη κατά τ’ άλλα υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Αντί αυτού, συνεχίζουν την εκδικητικότητα και τον εμπαιγμό κατά των εργαζομένων, κόβοντας τώρα και τα νομοθετημένα επιδόματα ανθυγιεινού και θέσεως ευθύνης στους δικαιούχους με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εκδοθεί σχετικά Κ.Υ.Α.

Ο ορισμός του παραλόγου στο μεγαλείο του!!! Την αδιαφορία και την αμέλεια των διοικήσεων και των Υπουργείων που από το 2017 δεν προχώρησαν στο αυτονόητο ως όφειλαν, έρχονται τώρα και τιμωρούν τους εργαζόμενους!!!

Φτάνει πια!!! Έχουν εξαντλήσει τα όρια υπομονής των εργαζομένων. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς την καθιστούμε σαν μοναδική υπεύθυνη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού καθώς με τις ενέργειές τους μας ωθούν σε συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα