Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο - Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο – Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης περνάει τα φετινά Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής έχει «παγώσει» με την τροπή που πήρε υπόθεση καθώς ο ίδιος περίμενε να πέσει στα «μαλακά». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Αμήχανος και αδυνατισμένος

Η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται να κοιτάζει μάλλον αμήχανα τον φωτογραφικό φακό. Είναι εμφανώς αδυνατισμένος, ενώ φοράει ένα μαύρο t-shirt και ένα στρατιωτικό, τύπου cargo παντελόνι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι τότε, ωστόσο, δεν αποκλείεται να καταθέσουν σε βάρος του ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής. Πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε πως έβγαζε χρήματα από βίντεο που τραβούσε με πρωταγωνίστριες τις καταγγέλλουσες.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια - Τι δήλωσε ο  δικηγόρος του

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα