Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτάθης Παναγιωτόπουλος – Λύτρας: Καταγγελίες για άλλα δυο ροζ βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Λύτρας: Καταγγελίες για άλλα δυο ροζ βίντεο

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την περασμένη Παρασκευή, με τον εισαγγελέα να του έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

«Έχω έρθει σε επαφή με μια άλλη κοπέλα, η οποία θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμα ότι έχει λάβει ένα mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με την δίωξη που έχει ασκηθεί, επισήμανε ότι ο παρουσιαστής είναι αντιμέτωπος με 10 χρόνια κάθειρξη.

Ο κ. Λύτρας είπε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος να διαγράψει κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για την υπόθεση. «Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα διαταχθεί προσωρινή του κράτηση». Σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο Στάθης Παναγιωτοπουλος ότι έχει «κατεβάσει» τα βίντεο, ο δικηγόρος επισήαμεν ότι είναι ακόμα στο συγκεκριμένο χώρο του διαδικτύου με τον κωδικού που χρησιμοποιούσε με το προφίλ του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα