Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκαν δύο προφίλ του σε δύο πορνογραφικά σάιτ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκαν δύο προφίλ του σε δύο πορνογραφικά σάιτ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, από τις καταθέσεις και τις απολογίες, στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη των δύο προφίλ που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν, μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο, για πόσα χρόνια το έκανε και αν είχε οικονομικά οφέλη από αυτή τη δραστηριότητα.”Με ενημέρωσε (σ.σ. η 30χρονη καταγγέλλουσα) ότι υπήρχαν αρκετά επίμαχα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή, 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δύο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ”, δήλωσε η 28χρονη καταγγέλλουσα.

Στο μεταξύ, το κινητό του τηλέφωνο παρέδωσε ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όταν παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια συνελήφθη την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Star, το γεγονός ότι έλειπε η κάρτα SIM από τη συσκευή σημαίνει ότι είτε την είχε αφαιρέσει είτε δε χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο. Η ανάκτηση όμως των δεδομένων θα γίνει, καθώς αυτή είναι και η δουλειά των ειδικών στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Επιπλέον θα υπάρξει και αίτημα στον αρμόδιο ανακριτή από τον δικηγόρο της δεύτερης μηνύτριας, Απόστολο Λύτρα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι υπάρχει στο κινητό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα