Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Σπ. Πέγκας: Είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τον Δ. Θεσσαλονίκης

Σπ. Πέγκας: Είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τον Δ. Θεσσαλονίκης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γνωστοποίησε ο Σπύρος Πέγκας.

 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πέγκας ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Επειδή, λοιπόν, είμαι έτοιμος να διεκδικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα, επιζήτησα το διάλογο με ανθρώπους που συνδιοικήσαμε την πόλη στο παρελθόν και πρόσωπα που είτε έχουν ήδη αγωνιστεί για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη είτε προτίθενται να το κάνουν (και πάλι) στο μέλλον”.

Ο κ. Πέγκας διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη. Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης ΑΕ και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση του κ. Πέγκα έχει ως εξής:

“Στην πολιτική μου παιδεία η δημοκρατία και ο διάλογος, η διαβούλευση και η συζήτηση αποτελούν βασικούς πυλώνες και προϋποθέσεις μιας πολιτικής απόφασης. Επειδή, λοιπόν, είμαι έτοιμος να διεκδικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα, επιζήτησα το διάλογο με ανθρώπους που συνδιοικήσαμε την πόλη στο παρελθόν και πρόσωπα που είτε έχουν ήδη αγωνιστεί για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη είτε προτίθενται να το κάνουν (και πάλι) στο μέλλον.

Σε σύντομη ομιλία μου παρουσίασα ένα πολύ αδρό πλέγμα σκέψεων, ιδεών και πολιτικών με κάποιες, όμως βασικές έννοιες αναπτυξιακής, σύγχρονης και κοινωνικά δίκαιης διαχείρισης των πόλεων.

Στον διάλογο που ακολούθησε αφουγκράστηκα τις απόψεις που διατυπώθηκαν. Αν και η εκδήλωση ήταν συγκεκριμένου χαρακτήρα με τηλεφωνικές μόνο προσκλήσεις, στην συζήτηση και ομιλία προσήλθε και κοινό που αναζητά και προσδοκά ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες και λαχτάρα για κάτι όμορφο, που να αξίζει τόσο στην πόλη μας όσο και σε όλους εμάς που ζούμε, δημιουργούμε και εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στην ιστορική Θεσσαλονίκη”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα