Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Σπύρος Πέγκας: Ο δήμαρχος των μηδενικών έργων κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του

Σπύρος Πέγκας: Ο δήμαρχος των μηδενικών έργων κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του

Τα όσα είπε στην ομιλία του χθες o δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

Συγκεκριμένα:

«Ο δήμαρχος των μηδενικών έργων στην προεκλογική του φιέστα μας παρέπεμψε στο 2030, γιατί το παρόν της πόλης είναι τραγικό.

Χθες μας είπε ότι “μια πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει δημόσιο χώρο δεύτερης κατηγορίας. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει το λιγότερο πράσινο ανά κάτοικο στην Ευρώπη. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει κακιές συγκοινωνίες και απόλυτη κυριαρχία του αυτοκινήτου”. 

Συμφωνούμε απολύτως κ. Ζερβά! Τι κάνατε όμως εσείς γι’ αυτό επί τέσσερα χρόνια; Αφήσατε να επικρατήσει η ασυδοσία στον δημόσιο χώρο. Αφήσατε τη Νέα Παραλία χωρίς συντήρηση. Προχωρήσατε σε μαζικές δεντροκτονίες. Ακυρώσατε μέτρα που έβαζαν τάξη στο κυκλοφορία και με τις ενέργειες σας προσελκύσατε ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα στο κέντρο.

Χαιρετίζουμε την αντιπολιτευτική σας διάθεση, προς το ανύπαρκτο έργο της δική σας τετραετίας. Σε λίγες ημέρες οι πολίτες με την ψήφο τους θα σας τοποθετήσουν και επισήμως στη θέση της αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Ζερβά στο πρόσωπό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας δήλωσε: “Του επιστρέφω το ερώτημα: Ήταν περιττή κ. Ζερβά η φροντίδα και η καθαριότητα του άξονα της Αριστοτέλους; Γι’ αυτό δεν κάνατε τίποτα επί τέσσερα χρόνια; Καταγγείλατε ότι επί 25 χρόνια δεν μπήκε ούτε ένα πλακάκι στην Αριστοτέλους. Εσείς γιατί δεν βάλατε ούτε ένα πλακάκι; Μήπως επί τέσσερα δεν ήσασταν δήμαρχος αλλά αντιπολίτευση; Ή μήπως αρχίζετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα ότι σύντομα θα βρεθείτε στην αντιπολίτευση;“».

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα