Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣΟΚ! Έκαναν εξορκισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ! Έκαναν εξορκισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξορκισμούς… στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε παραθρησκευτική οργάνωση, η οποία έχει τοποθετήσει οθόνες τηλεόρασης και άλλα οπτικοακουστικά μέσα, τα οποία λάμβαναν ρεύμα από παρακείμενη δημοτική εγκατάσταση, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, παιδιών που παίζανε στο πάρκο και γονέων, άρχισαν να κάνουν “εξορκισμούς” και μάλιστα με διερμηνέα τον οποίον περίμενε ο “δαίμονας” για να κάνει τη μετάφραση.

 

 

Το σοκαριστικό συμβάν έγινε στις 7 Αυγούστου στο πάρκο της Αριστοτέλους, με βάση τα όσα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Δρόσος Τσαβλής,

Τραγελαφικές εικόνες με ανθρώπους που τσίριζαν και χτυπιόντουσαν σαν… “Δαιμονισμένοι” και που τρόμαζαν όμως τα παιδάκια και ακόμη χειρότερα γινόντουσαν λίγα μόλις μέτρα από τον Ιερό Ναό της Παναγίας των Χαλκέων, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Πλατείας Αριστοτέλους, όπως και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Πολιούχου!

Πολίτες είχαν μείνει άφωνοι μπροστά στο θέαμα με αρκετούς να αναρωτιούνται αν είχε δώσει άδεια για αυτό ο δήμος Θεσσαλονίκης και αν όχι γιατί δεν παρενέβη η δημοτική αστυνομία.

Από ότι φαίνεται ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι έρμαιο οποιουδήποτε με την διοίκηση Ζέρβα να είναι μουδιασμένη να προστατέψει την εικόνα της πόλης.

 

Δείτε το βίντεο του Inthess.gr:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα