Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣοκάρει η κατάθεση του 18χρονου που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο...

Σοκάρει η κατάθεση του 18χρονου που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο του στη Θεσσαλονίκη

Μία ακόμη φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με κατηγορούμενο έναν 51χρονο και θύματα τα ανήλικα ανίψια του.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανίψια του επί τέσσερα χρόνια -από το 2009 έως το 2013- προσφέροντάς τους διάφορα «δωράκια» ή επιτρέποντας τους να παίξουν με το κινητό του.Ένα από τα θύματά του, ο 18χρονος σήμερα ανιψιός του, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Όπως μεταδόθηκε από το MEGA, η κατάθεση του 18χρονου σήμερα θύματος έχει ως εξής:

«Για τρία ολόκληρα χρόνια από όταν πήγαινα πρώτη έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος μου, για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί ο θείος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός μου, όπως κεφάλι ή πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι άλλα πράγματα, όπως…Στην Γ’ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό, που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς μου. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον πατέρα του ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του ή ότι τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος μου πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στην μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι.Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του, λέγοντας -μεταξύ άλλων-: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει κι έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα