Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣε εξέλιξη το Open Day των επαγγελματικών σχολών της ΔΥΠΑ στην πλατεία...

Σε εξέλιξη το Open Day των επαγγελματικών σχολών της ΔΥΠΑ στην πλατεία Αριστοτέλους

Το 8ο Open Day μεσώ του οποίου οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σχολές τις ΔΥΠΑ, πραγματοποιείται από τις 11:00 μέχρι τις 21:00 σήμερα και αύριο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στο πλαίσιο αυτού στην καρδιά της πόλης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και απόφοιτοι των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, των Πειραματικών ΕΠΑΣ (ΠΕΠΑΣ) και των Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ), καθώς και στελέχη της διοίκησης, υποδέχονται τους επισκέπτες και τους ενημερώνουν για τις δωρεάν σπουδές, που προσφέρει η ΔΥΠΑ σε ειδικότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Το «Open Day» αποτελεί μια ευκαιρία για τους νέους, τους γονείς, καθώς και τους επιχειρηματίες να ενημερωθούν για το δυικό σύστημα εκπαίδευσης που εφαρμόζεται στις ΕΠΑΣ και τις Πειραματικές ΕΠΑΣ και για την αρχική επαγγελματική κατάρτιση στις ΣΑΕΚ. Από την πλευρά της υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ, κα Γιάννα Χορμόβα ανέφερε στην ΕΡΤ3 πως η οι άνθρωποι της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους για να δώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, να διασκεδάσουν και να λύσουν κάθε σχετική απορία.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα