Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣίσσυ Χρηστίδου: Στο πλευρό της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη -Η φωτογραφία από...

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο πλευρό της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη -Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τη λευχαιμία είχε αποκαλύψει η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube, πριν από τρεις μήνες περίπου, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ότι τον περασμένο χειμώνα η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο πατέρας νόσησε βαριά από κορωνοϊό.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε», είχε γράψει στο Instagram της.
Στη Θεσσαλονίκη η Σίσσυ Χρηστίδου

Η  Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram από τη Θεσσαλονίκη όπου είναι η μητέρα της, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει ένα Instastory από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

Στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται το πρόσωπο της παρουσιάστριας, η οποία φορά μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό και κάνει το σήμα της νίκης, βάζοντας και ένα αυτοκόλλητο με το εξής μήνυμα: «Μείνετε αισιόδοξοι».

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/sisi-hristidou-nosookomio.JPG.webp?itok=TjDXWOyN

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα