Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Σάββας Χαλιαμπάλιας: Με συμμαχίες η αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης

Σάββας Χαλιαμπάλιας: Με συμμαχίες η αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης

Τη δημιουργία συμμαχιών μεταξύ δημοτικών παρατάξεων  εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Χαλιαμπάλιας. Ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών  δηλώνει ότι είναι ανοιχτός  σε οποιαδήποτε συνεργασία με άλλους υποψήφιους για το δημαρχιακό θώκο έτσι ώστε να επέλθει η αλλαγή στη διοίκηση του  κεντρικού  δήμου και, επιτέλους, να κατακτήσει η Θεσσαλονίκη τη θέση που της ανήκει.

«Σίγουρα, οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες. Τότε, όλοι οι υποψήφιοι κάναμε μεταξύ μας συζητήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες, μετά τον πρώτο γύρο. Ήταν τελείως διαφορετικό το κλίμα γιατί  δεν υπήρχε το 3% που, πλέον, απαιτείται για την είσοδο του εκάστοτε συνδυασμού στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε το 43% για την εκλογή του δημάρχου, από την πρώτη Κυριακή. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα άρα πρέπει να κάνουμε συμπράξεις πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ζυμώσεις» αναφέρει ο Σάββας Χαλιαμπάλιας.

«Έχω δηλώσει ότι είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε σχετική συζήτηση γιατί είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει το καλό της πόλης μου. Θέλω και μπορώ να προσφέρω αυτά που έχω μάθει εδώ και 40 χρόνια, κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού μου βίου» επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ακόμη σημειώνει ότι: «Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται μια «επαναστατική» αλλαγή με την έννοια ότι πρέπει να συνεργαστούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να δουλέψουν για αυτή την πόλη και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρέπει να γνωρίζουν να διοικούν, να πάρουν τα ηνία της πόλης και να δημιουργήσουν. Να έχουν όραμα και να  οδηγήσουν τη Θεσσαλονίκη  εκεί που της αξίζει να είναι.  Στην πρώτη θέση. Να γίνει η πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα