Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΡημάζει το Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Ρημάζει το Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Μία Ολυμπιακή εγκατάσταση, το Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων στον δήμο Παύλου Μελά, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά την Ολυμπιάδα καταστρέφεται, καθώς παραμένει κλειστό επί σειρά ετών, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Σάκης Λαζαρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μάλιστα ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 79κ της ελευθέρας πάλης Γιώργος Κουγιουμτζίδης γυμνάζεται σε σχολική αίθουσα αντί να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το “Σπίτι” ή το “Παλάτι των Βαρέων Αθλημάτων” όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο αθλητικός χώρος και η λειτουργία του προβληματίζουν τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, καθώς παραμένει “στοιχειωμένος”, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, χωρίς τα παιδιά και οι αθλητές της περιοχής να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν. Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως έχει κατατεθεί από την πλευρά του δήμου πρόταση στο αρμόδιο Υπουργείο και είναι πανέτοιμοι, όπως είπε, να αναλάβουν τη λειτουργία του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο Βαρέων Αθλημάτων της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές. Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στις τρεις χιλιάδες εκατό τετραγωνικά μέτρα (3.100 τ.μ.) και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μία κλειστή, κλιματιζόμενη αίθουσα εξοπλισμένη για προπόνηση και για αθλήματα όπως άρση βαρών, πυγμαχία, πάλη κ.α.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα