Τι να τις κάνεις τις δράσεις όταν τις κάνεις λάθος και έχουν ως αποτέλεσμα και να παραπληροφορούν και τελικά να γίνονται ρεζίλι οι Θεσσαλονικείς.
Ειδικότερα, η Θεσσαλονίκη έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και όχι για καλό λόγο. Πιο συγκεκριμένα οι πινακίδες με QR code που τοποθετούνται στους δρόμους της πόλης και μέσω κινητού τηλεφώνου μπορεί κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με την ονομασία κάθε δρόμου είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.
Δείτε τη φωτο:
Μια από αυτές αναφερόμενη στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανό που μας τον σύστηνε ο Δήμος μέσα από σχετική πινακίδα και μας πληροφορούσε ότι πέθανε το 1826 και εκτελέστηκε το… 1922 ως υπαίτιος της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Φυσικά αυτό το βιογραφικό δεν αντιστοιχούσε σε αυτόν μιας και τον εμφάνιζε επίσης να έχει διατελέσει δύο φορές πρωθυπουργός της χώρας και τελικά να εκτελείται το 1922 αμέσως μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Μετά τον σάλο ο Δήμος προχώρησε στην αντικατάσταση της πινακίδας, ρίχνοντας την ευθύνη όπως ήταν αναμενόμενο σε τυπογραφικό λάθος. Λες και δεν μπορούσε ο αρμόδιος που έχει αναλάβει αυτό το πρότζεκτ να δει αν αντιστοιχεί η ονομασία στην εκτύπωση της πινακίδας.
Παλαιών Πατρών Γερμανός! Πολύ σκληρός για να πεθάνει φίλε. Ο Τομ Κρουζ της εποχής του.
Πέθανε το 1826 και αφού επέζησε, εκτελέστηκε στο Γουδί το 1922 #ΕΚΗ ?? pic.twitter.com/ZPcFvB1gaf— ?J?G? (@JGeo79) September 16, 2021