Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΡαδιοφωνική παραγωγός από την Θεσσαλονίκη ειρωνεύεται τις μελανιές της 24χρονης Γεωργίας (ΦΩΤΟ)

Ραδιοφωνική παραγωγός από την Θεσσαλονίκη ειρωνεύεται τις μελανιές της 24χρονης Γεωργίας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Αίσθηση προκαλούν σχόλια ραδιοφωνικής παραγωγού του FM100 για τις μελανιές που έφερε στο σώμα της η 24χρονη Γεωργία, μετά από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που όπως καταγγέλλει βιάστηκε, σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Καρατσιώλης, δικηγόρος ατόμων που έχουν καταθέσει στις Αρχές ως μάρτυρες, καθώς είχαν παρευρεθεί στο πάρτι στο ξενοδοχείο, όπου κατήγγειλε η Γεωργία ότι έπεσε θύμα βιασμού, προ ημερών είχε αναρτήσει στο facebook του τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η Γεωργία από μελανιές που έφερε στο σώμα της μετά από εκείνο το βράδυ.

Από κάτω υπήρξαν διάφορα σχόλια μεταξύ αυτών και της ραδιοφωνικής παραγωγού Έλενας Λεμονίδου, η οποία έχει εκπομπή στο FM100. H Ελ.Λεμονίδου χαρακτηριστικά σχολίασε για τα σημάδια της Γεωργίας «κι εγώ γεμάτη τέτοιες μελανιές είμαι! Όλο λέω να το μετακινήσω αυτό το τραπεζάκι που το σκουντουφλάω κι όλο το αμελώ» με τον κ. Καρατσιώλη να της απαντάει «σε βιάζουν και δεν το ξέρεις…» και εκείνη απαντάει «φτου, γμτ! Όλα τα καλά τα χάνω! Θάνος».

Τα σχόλια αυτά που γίνονται με αφορμή τις μελανιές μιας γυναίκας που υποστηρίζει ότι έχει υποστεί βιασμό είναι απαράδεκτα. Παράλληλα έρχονται σε αντιδιαστολή με την δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα που είχε αναφερθεί με αφορμή αυτή την υπόθεση βιασμού περί μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή βίας απέναντι στις γυναίκες, ενώ την ίδια ώρα άτομο που έχει «φωνή» στο ραδιόφωνο του Δήμου εκφράζει δημόσια τέτοιες απόψεις.

Δείτε το απόσπασμα το οποίο έκανε instagram story ο Ηλίας Γκιώνης

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα