Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜΘ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜΘ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε ανήμερα των Θεοφανίων η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) σε ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε η τέλεση αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ-HELEXPO, από τον Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισαν τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ που εργάζονται στην περιφέρεια, ενώ το μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ κ. Κώστας Τουτσίδης κέρδισε σε κλήρωση μια διήμερη εκδρομή στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. N. Καρράς, μιλώντας στους παρισταμένους αναφέρθηκε στην εκτεταμένη περιοχή ευθύνης της ΕΣΗΕΜ-Θ, η οποία πολλαπλασιάζει και την ευθύνη των μελών της που υπηρετούν την ενημέρωση από την πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, ενώ παράλλημα επισήμανε πως η μάχη ενάντια στην παραπληροφόρηση και η υπεράσπιση του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης, πρέπει να είναι διαρκής. Αντίστοιχα από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΜ-Θ, κ. Β. Κοντογουλίδης, επισήμανε ότι το ερώτημα από ποιους ασκείται η δημοσιογραφία σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς και ότι η ενίσχυση των δημόσιων ΜΜΕ και η αποκατάσταση των συνθηκών εργασίας στα ιδιωτικά ΜΜΕ, με την επιδίωξη να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας θα είναι οι βασικές προτεραιότητες της ΕΣΗΕΜ-Θ για το 2024,.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτιζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές ΝΔ κύριοι Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, οι βουλεύτριες ΣΥΡΙΖΑ κα. Ράνια Θρασκιά και κα. Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής ΚΚΕ κ. Λεωνίδας Στολτίδης, ο βουλευτής Νίκης κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Μιχάλης Χουρδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Βούλα Πατουλίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Μελίνα Δερμεντζογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Βούγιας, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κώστας Βασιλόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας κα. Θεοδώρα Λειψιστινού, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα. Κούλα Γιαννακίδου, η αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας κα. Δήμητρα Αγκαθίδου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Κοινωνικής Πολιτικής-Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Δημήτρης Σκούτας και κα. Ελένη Αντωνιάδου, ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Χαβατζάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θάνος Μπέγκας, ο συντονιστής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αναστάσιος Καπνόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου και η πρόεδρος της ΕΠΗΕΜΘ κα.Δέσποινα Μπόκου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα