Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρωινό κυκλοφοριακό χάος στην Θεσσαλονίκη

Πρωινό κυκλοφοριακό χάος στην Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακό συμφόρηση επικρατεί από το πρωί σήμερα σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Περιφερειακή οδό.

Συγκεκριμένα στα “κόκκινα” είναι ο Περιφερειακός, λόγω και των εργασιών για το Fly Over, που συνεχίζονται σήμερα στο ρεύμα προς ανατολικά μεταξύ των κόμβων από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι τα Κωνσταντινουπολίτικα. Όπως και το ρεύμα προς δυτικά, από την Τούμπα μέχρι και τις Συκιές και κυρίως από το ύψος της Μαλακοπής μέχρι το ύψος του Θεάτρου Γης.

Παράλληλα πρόβλημα επικρατεί και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στην οδό Λαγκαδά που πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας, στο τμήμα από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, όπου έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων τόσο επί αυτής όσο και στους παράπλευρους δρόμους. Στο κέντρο με την κίνηση να αρχίζει από το ύψος του Ντεπώ, σε Βασιλίσσης Όλγας και Καραμανλή. Ακόμα πρόβλημα υπάρχει και στην Αγίου Δημητρίου στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπως και στην Εγνατία και την Τσιμισκή, αλλά και στην οδό Καρατάσου στο ρεύμα προς ανατολικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα