Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην ανατολική περιφερειακή οδό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην ανατολική περιφερειακή οδό

Στην σταδιακή εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό πρόκειται να προχωρήσει Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για προσωρινές κυκλοφοριακες ρυθμίσεις οι οποίς θα βρίσκονται σε εξέλιξη από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 23:00 μέχρι της 05:0 της επόμενης ημέρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανατολικά, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ9 (Τούμπα) – Κ11 (Πυλαίας – Πανοράματος).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος του Κ9 – Α/Κ Τούμπας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς την οδό Διαγόρα και μέσω κατάλληλης σήμανσης (εντός αστικού ιστού) ξανά τα οχήματα θα εισέρχονται από τον κόμβο Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (Κ10 – Α/Κ Κωνσταντινοπολίτικα – αποκλεισμένος προς Ανατολικά). Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα