Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠροσοχή! «Κακοτεχνία-σκοτώστρα στο νέο ποδηλατόδρομο του Δ.Θεσσαλονίκης»

Προσοχή! «Κακοτεχνία-σκοτώστρα στο νέο ποδηλατόδρομο του Δ.Θεσσαλονίκης»

Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν όσοι ποδηλάτες εισέλθουν στον νέο ποδηλατόδρομο που έχει φτιαχτεί επί της οδού Ν. Κουντουριώτου, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σε ένα σημείο της δίπλα ακριβώς εκεί που εφάπτεται με το πεζοδρόμιο, στο ρεύμα που οδηγεί του ποδηλάτες προς την δυτική πλευρά, ένα μεγάλο σε μήκος φρεάτιο διακόπτει απότομα την διέλευση των ποδηλάτων. Μάλιστα, σε ανάρτηση του στο facebook ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης το χαρακτηρίζει ως «μια μεγάλη κακοτεχνία-σκοτωστρα».

Στην ανάρτηση του ο κ. Νικηφορίδης αναφέρει αναλυτικά: «Όλα εξηγούνται! Διαπιστώνοντας όλο και περισσότερο την αδυναμία του κου Ζέρβα, Δημάρχου Θεσσαλονίκης αναζήτησα το βιογραφικό του για να διαπιστώσω ποια ήταν η επαγγελματική του πορεία. Από τη σελίδα του διάβασα όλες τις διορισμένες θέσεις σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια και ότι ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός και εργολάβος. Ο ίδιος γράφει ότι είναι επιχειρηματίας. Μάλλον ντράπηκε να γράψει εισοδηματίας. Για τις επιχειρήσεις και το έργο του ως μηχανικός καμία περαιτέρω αναφορά. Ελπίζω να υπάρχει. Στην πολιτική μας τον έφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από ότι έμαθα τώρα τελευταία. Αυτός έκανε το προξενιό με τον Γιάννη Μπουτάρη. Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία μια μεγάλη κακοτεχνία-σκοτωστρα του ποδηλατόδρομου που μόλις ολοκληρώθηκε και επαινέθηκε από σχεδόν όλους. Κάποιοι μάλλον ρίχνουν γέφυρες. Οι άλλοι το έχουν κάνει προ πολλού».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα