Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠρογραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της Πολίχνης και της Θέρμης

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της Πολίχνης και της Θέρμης

- Advertisement -

Προβλήματα στην υδροδότησης πρόκειται να υπάρξουν σε περιοχή της Πολίχνης στην διάρκεια της ημέρας, λόγω εργασιών σύνδεσης νέων αγωγών.

Πρόκειται για μια διακοπή που θα είναι σε εξέλιξη από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 HDPE με το υπάρχων δίκτυο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Μαυρολέυκης–Κύπρου. Συγκεκριμένα τα προβλήματα αφορούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μαυρολέυκης–25ης Μαρτίου–Μπεναρóγια–Κύπρου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.


Η ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης ότι αύριο 27/6/2024  ημέρα Πέμπτη , θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης λόγω έργων ύδρευσης της υπηρεσίας. Η διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή στο δρόμο Πανοράματος  (lidl πανοράματος) μέχρι και την οδό Ματσούκας.  Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν οι οδοί Ελευθερίας, Καββαδία, Εκάβης , Παρμενίωνος  και οι γύρω από αυτές πάροδοι και έως την Καζαντζίδη. Η διακοπή θα ξεκινήσει  από το πρωί στις 8.30 π.μ. και θα διαρκέσει  μέχρι το πέρας των εργασιών. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών να μεριμνήσουν για τη συλλογή νερού για την κάλυψη των αναγκών τους.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα