Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠραγματοποιήθηκε το διενοριακό πρωτάθλημα στίβου διοργάνωσε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε το διενοριακό πρωτάθλημα στίβου διοργάνωσε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Το ετήσιο διενοριακό πρωτάθλημα στίβου των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Απριλίου το Καυταντζόγλειο στάδιο.

Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί μικροί αθλητές έδωσαν το παρόν κατακλύζοντας τον βοηθητικό αθλητικό χώρο στίβου του Καυτανζογλείου σταδίου, για να δώσουν τον δικό τους αγώνα. Το πρωτάθλημα παρακολούθησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης κ. Φιλόθεος ο οποίος, με το το γραφείο νεότητος και ποιμαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως να έχει τον συντονισμό του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος κατά την ομιλία του απηύθυνε πατρικούς λόγους και τους συνεχάρη για την παρουσία και το ευ αγωνίζεσθαι τους μικρούς αθλητές , ενώ τους ευχήθηκε πάντα να συμμετέχουν, να αγωνίζονται, να κοπιάζουν και να προσπαθούν στους καλούς αγώνες.  Πάραλληλα του επισήμανε πως η νίκη κερδίζεται με αγώνες και θυσίες και η Εκκλησία αποτελεί σχολείο και φυτώριο αθλητών καλών αγώνων, ζητώντας τους να είναι σε όλη τους τη ζωή μέσα στην Εκκλησία.

Επιπλέον ο Παναγιώτατος συνεχάρη και τους γονείς οι οποίοι προσήλθαν για να χαρούν και εκείνοι την αγωνιστικότητα των παιδιών τους, βλέποντάς τα να συμμετέχουν στα αθλήματα στίβου. Τέλος ευχαρίστησε τους υπευθύνους της επιτυχημένης εκδήλωσης π. Βαρνάβα Γιάγκου, διευθυντή του γραφείου νεότητος και ποιμαντικής, όπως επίσης και τον κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό, γυμναστή και υπεύθυνο οργάνωσης των αθλημάτων και τους εκλεκτούς συνεργάτες του από τον γυμναστικό σύλλογο “Δευκαλίων”. Παρούσα στους αγώνες και η σντιπεριφερειάρχης υγείας και κοινωνικής σλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας κα Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου. Στο γήπεδο αγωνίστηκαν περί τους 350 αθλητές, προερχόμενοι από τα κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεώς. Οι νικητές των αθλημάτων απέσπασαν τα συγχαρητήρια των υπολοίπων συναγωνιστών τους και έλαβαν ως έπαθλο μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα