Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά τα σημεία και τις ώρες.

Δήμος Καλαμαριάς

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς θα διενεργήσει δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης covid19 (rapid tests), από την Τρίτη 11 έως και την Παρασκευή14 Μάϊου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβαίνουν στην Πλατεία Δημαρχείου από τις 10 το πρωί έως τις 2:45 το μεσημέρι, προκειμένου να υποβάλλονται σε rapid tests.

Δήμος Παύλου Μελά

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων περιορισμού της διασποράς του ιού, που πραγματοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, 3 νέες προγραμματισμένες δράσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

➢ Τετάρτη 12/5: πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

➢ Πέμπτη 13/5: πάρκο θερινού κινηματογράφου Τζένη Καρέζη, Πολίχνη

➢ Παρασκευή 14/5: πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο

Ώρες 10.00-15.00

Την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων και την αποφυγή συνωστισμού, διασφαλίζει η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Δήμος Θέρμης

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν drive through tests (μέσα από το αυτοκίνητο), στην περιοχή του Άλσους του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο της Θέρμης προς Πανόραμα, στην έξοδο προς Χαριλάου. Οι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν rapid tests στην κοινότητα του Τριλόφου, στο κτίριο του ΚΑΠΗ. Ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Μαΐου στην κοινότητα του Νέου Ρυσίου, στο κτίριο του πολιτιστικού κέντρου. Οι ώρες διενέργειας των τεστ σε Τρίλοφο και Νέο Ρύσιο θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) Covid-19 θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ:

►τη Δευτέρα 10/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου

►την Τετάρτη 12/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ DRIVE THROUGH RAPID TEST μόνο για οδηγούς (από το αυτοκίνητο ή το δίκυκλό τους) στο πάρκο ΜΟΥΣΩΝ, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Μουσών, πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ της Μ. Αλεξάνδρου (Η είσοδος των αυτοκινήτων και των δικύκλων θα γίνεται από την οδό Μαρτίου).

►την Παρασκευή 14/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ στην Πλατεία Ευόσμου

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα