Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠού θα κάνετε δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Πού θα κάνετε δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τα σημεία και τις ημερομηνίες.

Δήμος Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς, πάντα δίπλα στους πολίτες του πραγματοποιεί και αυτήν την εβδομάδα rapid tests στην Πλατεία Δημαρχείου. Από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:45 το μεσημέρι, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Μάϊου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής θα διενεργήσει δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης covid19 (rapid tests), σε όσους το επιθυμούν.

Δήμος Παύλου Μελά

Ο ΕΟΔΥ και οι Κινητές Ομάδες Υγείας, με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνουν νέα δωρεάν rapid test για Covid -19 σε πεζούς, στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοίνωσε νέες προγραμματισμένες δράσεις:

➢ Πέμπτη 6/5: Ωραιοκάστρου 132 & Σωτήρος, Σταυρούπολη

➢ Παρασκευή 7/5: πλατεία Δημοκρατίας, Ευκαρπία

Ώρες 10.00-14.45

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Έκτακτη δράση ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε πεζούς, την Πέμπτη 6 Μαΐου από τις 10π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στην πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου στη Μενεμένη θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα