Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠλεύρης για “Παπανικολάου”: Άμεσα η αποκατάσταση της καμένης πτέρυγας

Πλεύρης για “Παπανικολάου”: Άμεσα η αποκατάσταση της καμένης πτέρυγας

Στο Παπανικολάου  βρέθηκαν άμεσα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μετά τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε πτέρυγα του νοσοκομείου.

 

Ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή έφτασε στο νοσοκομείο ο κ. Καλαφάτης και εμείς φτάσαμε στο νοσοκομείο μόλις ενημερωθήκαμε. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Σε έναν χώρο με οξυγόνο όπου υπάρχει ανάφλεξη υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. Λειτούργησε ακαριαία το προσωπικό, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ήταν εκεί. Ο κ. Τρύφων παρείχε άμεσα τη φροντίδα στους ανθρώπους που ήταν μέσα στον θάλαμο και με δική του συμβολή απετράπησαν τα χειρότερα. Το σύνολο των ασθενών που ήταν σε οξυγόνο, λόγω του ότι είναι ασθενείς με κορωνοϊό, έγινε μία τεράστια προσπάθεια ώστε να έχουν άμεση περίθαλψη και έχει αποκατασταθεί η θεραπεία τους απολύτως».

 

Για τα αίτια της φωτιάς είπε ότι θα γνωστοποιηθούν από το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

 

Επίσης, τόνισε ότι θα ερευνηθεί εάν υπάρχει αμέλεια για το τραγικό συμβάν, ενώ τόνισε ότι στον όροφο που προκλήθηκαν ζημιές από τη φωτιά θα γίνουν όλες οι εργασίες ώστε να είναι άμεσα λειτουργικός. « Η λειτουργία του νοσοκομείου δεν επηρεάζεται κατά βάση. Υπάρχει άμεση ενίσχυση και από το “424”, που ήρθαμε σε επικοινωνία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και από άλλες κλινικές, άρα δεν επηρεάζονται τα non covid περιστατικά και η πίεση που υπάρχει στα περιστατικά covid θα αποκατασταθεί άμεσα», τόνισε.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα