Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠαρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε το μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και...

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε το μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου

- Advertisement -

Μνημόσυνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αειμνήστου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά έπειτα από Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Της ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, που συνιερούργησε με τους  Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, Άρτης κ. Καλλίνικο, Ιερισσού κ. Θεόκλητο, Κίτρους κ. Γεώργιο, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Τρίκκης, κ. Χρυσόστομο, Φιλίππων κ. Στέφανο, τον Θεοφιλάστατο Επισκόπο Αμορίου κ. Νικηφόρου καθώς και τον νυν Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα, ενώ εκ παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων.

Ακόμα το παρόν έδωσαν, οι κατά σάρκα συγγενείς, συνεργάτες και πνευματικά του παιδιά του αοιδίμου Ιεράρχη, όπως και η νέα δήμαρχος Λαγκαδά κ. Νίκη Ανδρεάδου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητος.

 

Πηγή:orthodoxianewsagency.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα