Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία περί δωροδοκίας στο Άρης-ΠΑΟΚ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία περί δωροδοκίας στο Άρης-ΠΑΟΚ

 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά την καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Αρη, Μάριο Σιαμπάνη, ο Εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης και ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κ. Καραπαπάς , ο τερματοφύλακας Μ. Σιαμπάνης και ο ποδοσφαιστής Γ. Δεληζήσης, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας τα καταγγελλόμενα.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα