Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠαρέμβαση αντιεξουσιαστών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης(ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”, πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη αντιεξουσιαστές.

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:

“Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, 40 σύντροφοι και συντρόφισσες, πραγματοποίησαν παρέμβαση στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”, ενώ ακολούθησε πορεία γειτονιάς που κατέληξε στην τοπική λαϊκή αγορά του Φαλήρου.

Με πανό “ενάντια στη φτώχεια και την καταστολή, μόνο ο λαός θα σώσει το λαό” η πορεία κινήθηκε στους δρόμους της περιοχής με αρκετούς κατοίκους να ανταποκρίνονται θετικά στα συνθήματα που είχαν αναφορά στην ταξική, κατασταλτική, μιλιταριστική διαχείριση του Covid-19 από το κράτος και τους καπιταλιστές, στην κατάσταση που επικρατεί στην υγεία, την παιδεία, την εργασία, στη στέγαση.

Τέλος πετάχτηκαν και χιλιάδες τρικάκια, ανάμεσα στα οποία και αρκετά για την απεργία πείνας του κομμουνιστή επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8/1.

Η κίνηση αυτή στηρίχτηκε από συντρόφους και συντρόφισσες, τη συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά, τον ΕΚΧ Σχολείο, τη συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”, την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, την Αναρχική Ομάδα Πυρανθός, την Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα