Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη"Παπα-ΠΑΟΚ" για χούλιγκαν: Εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε συναντήσεις θανάτου

“Παπα-ΠΑΟΚ” για χούλιγκαν: Εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε συναντήσεις θανάτου

“Έρχονται και εξομολογούνται παιδιά που συμμετείχαν σε ραντεβού θανάτου”, είπε ο πατέρας Χρήστος Μίτσιος, γνωστός ως παπα-ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στην τηλεόραση του Open.

«Το προσωνυμίο αυτό, το παπα-ΠΑΟΚ, όταν άρχισε να κολλάει πάνω μου εγώ προβληματιζόμουν και έλεγα πως ένας παπάς με τα γέννια, με τις λειτουργίες σου θα δεχθείς αυτό το προσωνυμίο. Στη συνέχεια κατάλαβα πως μέσα από αυτό ξεκλείδωσαν και ξεκλειδώνουν ψυχές. Ξεκλειδώνουν ψυχές παράξενες. Ψυχές φευγάτες που δεν θα πήγαιναν σε άλλον ιερέα ή σε άλλο θεσμό για να μιλήσουν. Και όντως έρχονται πολλά παιδιά. Δεκάδες», είπε στο Open και συνέχισε:

«Προσπαθώ από την πρώτη στιγμή με την αγκαλιά μου να σκύψω δίπλα τους. Να κάτσω δίπλα τους. Να με νιώσουν φίλο τους αλλά πολύ γρήγορα να βγάλουν την ψυχή τους να καταλάβω πόσο βαθιά έχουν αρρωστήσει, πόσο βαθιά έχουν μπει ένστικτα παράξενα και εκεί να δουλέψουμε μαζί. Και δουλεύουνε πολλά παιδιά. Και άλλαξαν πολλά παιδιά. Και κατάλαβαν πολλά παιδιά μέσα σε αυτά τα χρόνια ότι πραγματικά αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο. Και θα πω κάτι παράξενο. Ξεκινάνε και από Αθήνα και έρχονται. Έχω παιδιά που συμμετείχανε σε συναντήσεις θανάτου. Ξέρεις τι σημαίνει να σου διηγούνται ότι εμείς 50 από τη μία πλευρά και 50 από την άλλη ή 100 από εδώ και 100 από εκεί συναντιόμασταν για να πλακωθούμε και να σφαχτούμε;».

«Πιστεύω ότι σε μένα φτάνουν αφού έχει αρχίσει λίγο να λυγίζει η καρδιά τους και η ψυχή τους και να σκέφτονται πως θα λυτρωθούν από αυτά», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα