Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠέντε συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πέντε συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Στην σύλληψη πέντε ατόμων με την αυτόφωρη διαδικασία προχώρησαν οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα εν πρώτοις οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο για κλοπή, καθώς αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κινητό τηλέφωνο, καθώς και δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, όπου σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο αεροβόλα πιστόλια, περιέχοντα στο εσωτερικό τους μεταλλικό αντικείμενο με προωθητικό αέριο. Ακόμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο για κλοπή και απάτη με υπολογιστή. Ο δράστης  με το πρόσχημα της επαιτείας κατάφερε να αφαιρέσει από πελάτισσα καταστήματος καφέ–μπαρ τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προέβη σε πέντε ανέπαφες συναλλαγές. Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά τους.

Τέλος συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής, καθώς έγινε αντιληπτό από περίοικους να επεξεργάζεται αντικείμενα σε χώρο αίθριας πυλωτής οικίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο εργαλείο (λάμα), καθώς και έγγραφα και τραπεζικές κάρτες διαφόρων τραπεζικών ιδρυμάτων, με στοιχεία άλλων ατόμων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Άπαντες οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα