Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠάει για Sold out η Θεσσαλονίκη στις γιορτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει για Sold out η Θεσσαλονίκη στις γιορτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα καλά της φοράει η Θεσσαλονίκη, για να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες της κατά τη διάρκεια των εορτών.

Στα ξενοδοχεία της πόλης ήδη οι προκρατήσεις για το δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεπερνούν το 60% και οδεύουν προς sold out. Ανάλογη είναι η εικόνα και σε άλλους χριστουγεννιάτικους προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα, όπως η Πιερία και η Δράμα.

Στα ξενοδοχεία της πόλης οι προκρατήσεις από Έλληνες, Βαλκάνιους, Ευρωπαίους, αλλά και Τούρκους. κυμαίνονται στο 60% για τα Χριστούγεννα και το υπερβαίνουν για την Πρωτοχρονιά, με τις τιμές να ξεκινούν από 120 ευρώ το βράδυ και να ξεπερνούν τα 300 – 400 ευρώ, ανάλογα με τις παροχές. Ιδιαίτερα τα καταλύματα του κέντρου της πόλης, όλα δείχνουν πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Την τιμητική της και για τις φετινές γιορτές έχει και η Δράμα, με το φημισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό της. Οι ξενοδόχοι της πόλης εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθώς ήδη οι προκρατήσεις είναι πάνω από το 60%.

Με ευκολία πρόσβασης από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα στο χάρτη των χριστουγεννιάτικων προορισμών έχει μπει δυναμικά και η Πιερία, όπου καταγράφονται ήδη πληρότητες για τις γιορτές άνω του 55%.

Αυτή τη στιγμή στα καταλύματα της Πιερίας, οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ το βράδυ, αλλά όσο πλησιάζουν οι γιορτές το ποσό θα αυξάνει. Αυξήσεις της τάξης του 3-4% υπάρχουν και στα ξενοδοχεία της Δράμας.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα