Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟ Ζέρβας αποκάλεσε «μπαγιάτικους» πολίτες - δημότες της Θεσσαλονίκης

Ο Ζέρβας αποκάλεσε «μπαγιάτικους» πολίτες – δημότες της Θεσσαλονίκης

Προσβολή άνευ προηγουμένου, που κανένας δεν θα τολμούσε να αρθρώσει από την θέση του δημαρχιακού θώκου, προέβη ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο συγκεκριμένος δήμαρχος, που εκλέχθηκε με ψήφους κατοίκων του Δήμου που διοικεί τώρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site voria.gr αποκάλεσε μπαγιάτικους κάποιους Θεσσαλονικείς.

Χαρακτηριστικά είπε: «Συγκεκριμένοι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης έχουν μια… μπαγιατοσύνη. Δεν είναι οι καλώς εννοούμενοι «μπαγιάτηδες» της πόλης, είναι αυτοί που έχουν μπαγιάτικες απόψεις τις οποίες ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας. Δεν θέλουν την εξέλιξη της πόλης και βρίσκουν πάντα ζητήματα για να είναι απέναντι στην υλοποίηση των έργων», απαντώντας για έργα που σταματούν λόγω αντιδράσεων.

Οι χαρακτηρισμοί περί μπαγιατοσύνης έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και αρνητικές εντυπώσεις. Ακόμη και σε πηγαδάκια του Δήμου, σύμφωνα με πηγές του seleo.gr, συζητιέται του φάουλ του Κ.Ζέρβα, καθώς δεν αρμόζει σε έναν δήμαρχο να μιλάει τόσο υποτιμητικά και προσβλητικά για κάποιους δημότες του, επειδή απλά έχουν αντίθετη άποψη με την δική του.

«Ο Ζέρβας αντιγράφει τον Μπουτάρη»

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Πρόδρομος Νικηγορίδης, αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας, που αρκετές φορές κρίνει αρνητικά το γεγονός ότι η Νέα Παραλία δεν έχει την αίγλη που θα μπορούσε να έχει αναφέρει ότι «ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αντιγράφει τον πρώην Δήμαρχο, τον Γιάννη Μπουτάρη σε ότι με αφορά. Όταν αναδεικνύεις την ελλιπή συντήρηση και κακοδιαχείριση γίνεσαι αντίπαλος. Θα χαίρομαι πάντα να είμαι αντίπαλος με τα κακώς κειμενα», καθώς ο δήμαρχος στην συνέντευξη του απαντώντας στην κριτική που δέχεται για τη Νέα Παραλία είπε ότι το έργο ανήκει σε όλους και όχι στον ίδιο ή τον κ.Νικηφορίδη. « Τιμή μου που είμαι συνιδιοκτήτης της Νέας Παραλίας και όλης της Θεσσαλονίκης μαζί με ένα εκατομμύριο Θεσσαλονικείς κύριε Δήμαρχε! Όσο νιώθουμε ιδιοκτήτες θα την προστατεύουμε από τις κακές επιλογές της διοίκησης. Είμαστε όλοι συνιδιοκτήτες… Όσο για τα έργα της διοίκησης του έχουμε πολλά να πούμε. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι δεν αντέχουν την κριτική και οι χαρακτηρισμοί που δείχνουν πανικό!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ.Νικηφορίδης.

Επίσης και ο Άκης Λαζάρου, πρόεδρος σωματείου φίλων του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε σε άστοχη τοποθέτηση του δημάρχου. Ο κ.Λαζάρου σε ανάρτηση του λέει «Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι υπάρχουν μπαγιάτικοι δημότες που δεν θέλουν το ένα ή το άλλο και δεν προχωράνε μπροστά.

Μετά αναφέρθηκε σε αυτούς που επιθυμούν την μεταφορά της ΔΕΘ σε άλλη τοποθεσία και δήλωσε

“Η ΔΕΘ ιστορικά έχει συνδεθεί με τη Θεσσαλονίκη και το κέντρο της.”

Αυτό δεν είναι μπαγιάτικο και προσκόλληση στο παρελθόν΄;

Πώς ξεχωρίζεις το καλό μπαγιάτικο από το κακό μπαγιάτικο άραγε;».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα