Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟ Δήμος Καλαμαριάς ενισχύει την 4η Υ.ΠΕ για τους κατ οίκον εμβολιασμούς

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενισχύει την 4η Υ.ΠΕ για τους κατ οίκον εμβολιασμούς

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού στηρίζει από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Καλαμαριάς.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, παραχωρεί ένα επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό, για την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), από τις 9:00π.μ έως τις 5μ.μ, προκειμένου να μεταφέρεται η εμβολιαστική ομάδα του πλησιέστερου Κέντρου Υγείας, για τους κατ οίκον εμβολιασμούς.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν με το μονοδοσικό εμβόλιο  Johnson & Johnson και όσοι αδυνατούν να μεταβούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην Υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Καλαμαριάς, ή να απευθυνθούν στον γιατρό τους. Επίσης μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Υγείας Μαρτίου, ή στο τοπικό ιατρείο Καλαμαριάς.

«Για άλλη μια φορά ο Δήμος Καλαμαριάς δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, στηρίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία της ασπίδας προστασίας από τον covid19, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τους εμβολιασμούς», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων, Εύα Ντόντη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα