Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟ αντιδήμαρχος του Ζέρβα με την επιλεκτική μνήμη (ΦΩΤΟ)

Ο αντιδήμαρχος του Ζέρβα με την επιλεκτική μνήμη (ΦΩΤΟ)

Το δημοσίευμα του seleo.gr με τίτλο «Η απόλυτη ειρωνία! Αντιδήμαρχος του Ζέρβα ενοχλήθηκε από τραπεζοκαθίσματα πάνω σε γκαζόν» σχολίασε μέσω social media ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης.

Ειδικότερα, το άρθρο αναφερόταν στον ίδιο και στο γεγονός ότι έκρινε αρνητικά την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο πάρκο της ΧΑΝΘ στο πλαίσιο του αντιρατσιστικού φεστιβάλ. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του seleo.gr ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα ο κ. Δημητριάδης με post του στο facebook «έτρεξε» να σχολιάσει, αρνητικά το θέμα λέγοντας «Με τίτλο “Η απόλυτη ειρωνία! Αντιδήμαρχος του Ζέρβα ενοχλήθηκε από τραπεζοκαθίσματα πάνω σε γκαζόν” δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα…. Άρα να μην ενδιαφερόμαστε…;;;;!!! Και δίνουν ως παράδειγμα παρτέρι στην Δημητρίου Γούναρη το οποίο είναι υπό διαμόρφωση…. Να μας απαντήσουν λοιπόν, να μην ενδιαφερόμαστε για αυτά που έχουμε; να τα καταστρέψουμε; Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και όχι κατά παραγγελία…. αυτών που θεωρούν ότι ειναι πάνω από αυτήν, μάλλον επειδη θεωρούν τους εαυτούς τους για κάποιον λόγο….. αδικημένους…!!!!».

Η λέξη «ενδιαφέρον» όμως θα πρέπει να γνωρίζει ο αντιδήμαρχος ότι έχει μεγάλη διαφορά όταν λέγεται από έναν πολίτη και από έναν πολίτη που παράλληλα έχει μια θέση από την οποία μπορεί να δώσει λύση. Ο αντιδήμαρχος λοιπόν εφόσον θεώρησε ότι κάτι παραβαίνει την νομοθεσία θα μπορούσε να βρει την λύση από το αξίωμα του ενημερώνοντας τους αρμόδιους της διοίκησης Ζέρβα, στην οποία και συμμετέχει και όχι απλά να κάνει αναρτήσεις στα social media. «Ενδιαφέρον» από την πλευρά ενός αιρετού ίσον «πράξη».

Από την άλλη το σχόλιο του κατά των τραπεζοκαθισμάτων στο πάρκο ήταν άστοχη, διότι στο σημείο δεν υπάρχει ταμπέλα που να λέει «μην πατάτε το πράσινο».

Ωστόσο ας θυμίσουμε δέκα, τουλάχιστον φορές, που άτομα της διοίκησης Ζέρβα, ακόμη και ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης, πάτησαν πάνω σε πράσινο, ενώ μάλιστα ο δήμαρχος έχει βγάλει και λόγο σε πάρκο έχοντας μπροστά του τοποθετημένο σταντ… πάνω σε γκαζόν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα