Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟύτε μια συγγνώμη από τον Ζέρβα προς τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης

Ούτε μια συγγνώμη από τον Ζέρβα προς τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης

Πέρασε και δεν… ακούμπησε όπως φαίνεται η χθεσινή ταλαιπωρία κατοίκων, εργαζομένων, και όσων άτυχων βρέθηκαν το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ξέσπασε η καταιγίδα και πλημμύρισε σχεδόν όλο το κέντρο.

 

 

 

Καταστηματάρχες με αυτοσχέδιες πατέντες προσπαθούν να αποτρέψουν το νερό να εισβάλει στα καταστήματα τους. Ωστόσο ελάχιστες εξαιρέσεις τα κατάφεραν. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και μετατράπηκαν σε επικίνδυνη φάκα για οδηγούς και πεζούς. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και πεζοί, όσοι δεν βρήκαν μια στέγη για να προφυλαχθούν, αναγκάστηκαν να βουτήξουν κυριολεκτικά στα βρώμικα, λασπωμένα νερά.

 

Λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ πλημμύρισε. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να μην βραχούν όμως όπως ήταν λογικό ήταν αδύνατον να μην συμβεί.

 

Και μετά από τόσες ώρες ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας… είναι άφαντος. Πού ήταν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης που όπου βρεθεί και όπου σταθεί φωτογραφίζεται; Γιατί δεν έβγαλε μια selfie με τους ταλαιπωρημένους – βρεγμένους πολίτες; Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά ώρες μετά την ταλαιπωρία των πολιτών δεν βγήκε να πει μια συγγνώμη κανένας αρμόδιος, ούτε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ούτε από κάποιον άλλο όπως π.χ. Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά όπου σημειώθηκαν και εκεί πολλά προβλήματα.

 

Βέβαια όταν ως υποψήφιος δήμαρχος, ο Ζέρβας πριν εκλεγεί έταζε ότι θα πάρει πάνω του την καθαριότητα της πόλης και μέχρι τα πρώτα Χριστούγεννα της θητείας του θα έχει λυθεί το ζήτημα και έχουν φτάσει τρία χρόνια μετά και η πόλη εξακολουθεί να ζέχνει δεν ξέρει κανένας πια τι να πιστέψει και τι όχι…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα