Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Ούρλιαζε ''μαμά μου κόπηκε το δάκτυλο''»! Σε σοκ η 8χρονη που ακρωτηριάστηκε...

«Ούρλιαζε ”μαμά μου κόπηκε το δάκτυλο”»! Σε σοκ η 8χρονη που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τις φρικτές στιγμές που έζησε η 8χρονη σε παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δάκτυλο της, περιέγραψε συγκλονισμένη η μητέρα της.

«Αυτό που έζησε η κόρη μου είναι ένας παιδικός εφιάλτης», τόνισε η μητέρα που προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως περιέγραψε επισκέφθηκαν περίπου στις 5 το απόγευμα, χθες, την παιδική χαρά στη Νέα Παραλία για να παίξει η κορούλα της. «Την έβλεπα να κάνει κούνια, όταν ξαφνικά είδα ότι κάποια παιδιά που έκαναν τσουλήθρα πιάστηκαν τα ρούχα τους ενώ την κατέβαιναν και κάποιοι γονείς τα βοήθησαν να βγουν». Πριν προλάβει να αντιληφθεί η μητέρα τι συνέβη στην τσουλήθρα, σε κλάσματα δευτερολέπτου η 8χρονη πρόλαβε να ανέβει και η μητέρα είδε ξαφνικά την κόρη της να ουρλιάζει και να φωνάζει «μαμά μου κόπηκε το δάκτυλο».

Άμεσα κινητοποιήθηκαν γονείς που ήταν στο σημείο, κάλεσαν ασθενοφόρο και ένας γιατρός που έτυχε να είναι στο σημείο τους βοήθησε, αναφέρει η μητέρα, που δηλώνει ότι είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Υποβλήθηκε αργά το βράδυ σε χειρουργείο που κράτησε σχεδόν πέντε ώρες. «Τα πρώτα τρία 24ωρα είναι κρίσιμα», λέει η μητέρα, όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί.

Σε σοκ το παιδί

Τα λόγια του παιδιού συγκινούν και προκαλούν οργή για την αμέλεια όσον ευθύνονται για τα αίτια που προκλήθηκε αυτό το φρικτό ατύχημα. «Τι εφιάλτης είναι αυτός που ζω. Μετανιώνω που ανέβηκα σε αυτή την τσουλήθρα», λέει συνέχεια το μικρό κορίτσι που το μόνο που ήθελε είναι να διασκεδάσει σαν μικρό παιδί σε μια παιδική χαρά.

Από τον Δήμο Θεσσαλονίκης επικοινώνησε μαζί της ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, όμως η μητέρα τονίζει ότι έχουν κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι δυνατόν έναν μικρό παιδί να πάει να παίξει και να ακρωτηριάζεται.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Εφραίμ Κυριζίδης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία χαρακτηρίζει το φρικτό αυτό ατύχημα ως «ατυχές» και υποστηρίζει ότι η παιδική αυτή χαρά όπου σημειώθηκε είχε ελεγχθεί την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας της 8χρονης

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα