Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΑΣΘ: Σε ακόμα μια γραμμή της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

ΟΑΣΘ: Σε ακόμα μια γραμμή της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

- Advertisement -

Σε ακόμα μια γραμμή της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα κινούνται από την Παρασκευή 24 Μαϊου τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία, καθώς θα εκτελούν τα δρομολόγια της γραμμής 20 Μενεμένη–Αριστοτέλους.

Επισημένεται ότι τα ηλεκτρικά λεωφορεία έχουν ήδη ενταχθεί στις γραμμές 21 Εύοσμος–Αριστοτέλους και 29 Πολίχνη–Αριστοτέλους, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν σταδιακά και σε άλλες γραμμές, κυρίως της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα στην σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ακόμα μία λεωφορειακή γραμμή εντάσσεται στην ηλεκτροκίνηση. Πρόκειται για τη γραμμή 20, που εκτελεί το δρομολόγιο Μενεμένη – Αριστοτέλους, η οποία από αύριο, Παρασκευή 24 Μαΐου, θα εξυπηρετείται από ηλεκτρικά λεωφορεία. Για τις ανάγκες εξυπηρέτησης της γραμμής, θα χρησιμοποιούνται εννέα οχήματα. Έτσι πλέον ο ΟΑΣΘ θα εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τρεις λεωφορειακές γραμμές, με 26 ηλεκτρικά λεωφορεία, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα 20 Μαΐου δρομολογούνται ηλεκτρικά λεωφορεία στις γραμμές 21 και 29 που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους και Πολίχνη – Αριστοτέλους αντίστοιχα.

Το επιβατικό κοινό εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένο από τα ηλεκτρικά λεωφορεία, που είναι ολοκαίνουρια, σύγχρονα, άνετα, αθόρυβα, προσβάσιμα για τα Άτομα με Αναπηρίες και μηδενικών εκπομπών ρύπων. Τις επόμενες μέρες, σταδιακά, θα ενταχθούν ηλεκτρικά λεωφορεία και σε άλλες γραμμές, κατά κύριο λόγο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.”

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα