Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΑΣΘ: Μετακινήσεις χωρίς ταλαιπωρία υπόσχεται στους Θεσσαλονικείς η διοίκηση του Οργανισμού

ΟΑΣΘ: Μετακινήσεις χωρίς ταλαιπωρία υπόσχεται στους Θεσσαλονικείς η διοίκηση του Οργανισμού

Mετακινήσεις χωρίς ταλαιπωρία υπόσχεται η διοίκηση του ΟΑΣΘ όταν οι Θεσσαλονικείς επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

Από νωρίς σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά 40 νέοι οδηγοί λεωφορείων, οι οποίοι προστίθενται στους 150, που είχαν προσληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

«Όταν οι Θεσσαλονικείς επιστρέψουν από τις διακοπές τους, θα βρουν έναν ακόμα πιο εξυπηρετικό ΟΑΣΘ. Με αποφασιστικά βήματα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ισχυροποιεί τον ΟΑΣΘ και αναβαθμίζει σταθερά τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης», τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης.

Την ίδια ώρα, φουντώνει η κόντρα, που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού και των εργαζομένων με αφορμή το τελικό κείμενο της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, που προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις, ενώ το υπουργείο Μεταφορών είχε δεχθεί κάποιες παροχές για ειδικές θεραπείες παιδιών με αναπηρία αυτές κόπηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ από την πλευρά της υποστηρίζει ότι η συλλογική σύμβαση, που έχει εγκριθεί και υπογραφεί από το υπουργείο Οικονομικών καλύπτει τις απαιτήσεις των εργαζομένων.

ERT

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα